Welkom bij Chique hair & beauty.

Chique Hair & Beauty is gevestigd op de hoek van de Brouwerijstraat / Havenstraat, vlakbij de Markt van Terneuzen. Dames, heren en kinderen kunnen bij ons terecht voor een modern en stijlvol kapsel. Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor jou en knippen en kleuren met veel passie en plezier! Een luxe haarbehandeling stopt niet na de knipbeurt. We werken alleen met de allerbeste producten voor elk type haar van het merk Keune, voor een prachtig en langdurig resultaat!

Voor het kleuren van je haar of highlights ben je bij Chique aan het juiste adres. Hairstyliste Danielle van Langevelde heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van haarkleuren. Om op de hoogte te blijven van nieuwe trends, technieken en producten in de kappersbranche volgt ze regelmatig cursussen en trainingen. Met haar tips en kleuradviezen bepaal je welke nuance het beste bij jou past en wat voor kleurtype je bent. Er is wel keuze uit meer dan 120 kleuren, welke  altijd op de persoon afgestemd moet worden, want het is belangrijk dat je mooier wordt van een nieuwe haarkleur.

Om je nieuwe kleur zo goed mogelijk te onderhouden hebben we een uitgebreid assortiment producten voor thuisgebruik. Daarnaast bieden we tegen een gereduceerd tarief een zogenaamde uitgroeibehandeling aan.